En härlig unge

 

Elektrikern och den allmänt handlingskraftige Emanuel Kunosson (8 år) bor i Grundfors utanför Blattnicksele. Här har den unge mångsysslaren bl.a. installerat saftblandare på sin fars traktor, något han också sett till att förse sin sparkcykel med. Emellanåt gör han också vad som krävs för att hålla efter djuren på gården – något som ju kräver sin karl.

Ja, vad kan man annat säga utan att vilken en härlig unge med en underbar dialekt. Svenska landbygdens framtid är säkrat med barn som Emanuel. 

Ha en underbar helg!

Nina   

Annonser

 1. Lo

  Tack Cai, vad kul!

 2. Cai

  Hej! Här finns ett unikt hemma-hos reportage av denna underbara lilla kille där han visar fler av sina uppfinningar. Dela gärna länken 🙂

  http://tiny.cc/jjdgcw

 3. En trygg liten kille med fötterna på jorden. Trygghet är den bästa gåvan föräldrarna kan ge till sina barn!

 4. Lo

  En annan tanke som slog mig är att den här killen har fått mycket tid tillsammans med tålmodiga vuxna.Han har fått vara med och se hur olika saker fungerar, fått göra tillsammans och testa själv…toppen!
  Lo

 5. Lo

  Kreativ kille=) Så härligt det där att barn kan få skapa de mest fantastiska saker om de bara ges chansen. Tillgång till lite ”mackapärer och mullijoxer” tror jag den här killen hade och det är ju ett barns dröm! Att de vuxna uppmuntrar och låter en härja lite fritt med hammare, mejslar och såg! Jag hade också ganska stor frihet till detta när jag var barn, men jag var aldrig en fullfjädrad elektriker 😉
  Vilken fantastiskt duktig kille!
  Lo

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Vi blir väldigt glada!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: