Dimma och tre färger

Vaknade upp till en mjuk, dimmig värld i morse. Mina barn  tycker att det är så mysigt med dimma eftersom den påminner dem om en fantastisk skolutflykt till regnskogen förra våren. Att sitta omgiven av fuktiga moln och äta sin frukost, att leka bland lianer och höra fåglarna spela, men inte se längre än några meter i taget framför sig.En dimma som gör världen spännande och full av äventyr! När dimman så lättar efter många timmar fylls regnskogen av klara, rena färger, bladens gröna, blommorna i rött, blått och gult.
En helt ny värld!

I vår familj älskar vi att vara ute i naturen och är gärna det oavsett väder. Regniga och dimmiga dagar finns det  något annat som också  lockar efter att kropp och själ fått luft och vind. Vi gillar att måla, bygga och skapa tillsammans och särskilt gärna en dimmig dag då molnen som gömmer världen sätter fart på fantasin.

Det är en dimmig morgon och jag vill dela en härligt färgglad liten film med er!
Tänk vad man kan skapa en grå dag med bara tre små byttor färg 😉

Love
Lo

Annonser

 1. Lo

  På vår ö som är en vulkanö och mycket torr och varm såg vi inte dimma särskilr ofta även om vi bodde vid stranden. Vår ö kallades eldens ö. Någon timma över havet och vi kom till en av grannöarna, den kallades vattnets ö. Där fanns dimman, fukten och regnskogen. Mina barn som levde i långa perioder utan vare sig regn eller dimma tyckte det var underbart att komma till denna ö! Även nu efter snart ett år hemma i Sverige tycker de om den magiska dimman och uppskattar regn =)

 2. Nina

  Härligt! Lo, jag har jobbat hela dagen med altanen och förvandlat det till ”Sally verkstad”. Målarburkar och drivved överallt. I skrivande stund har mina fingar alla regnbågens färger … hurvas ;O)

  Pga. vi bor bara 100 meter från havet är dimman en del av vardagen. Drömmande dimmig havsyta på morgonen är en av de vackraste sakerna jag vet.

 3. M

  Kul att höra att det finns fler som är så fascinerade av dimma. Älskar att fotografera i dimma, Gbg’s Östra kyrkogården, Långedrags skraltiga bryggor och kobbar och skär.

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Vi blir väldigt glada!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s